skip to Main Content

Hasta Dosyası, Hastaneler için CD-DVD Cepli Baskılı Dosya

baskılı hasta dosyası

Hasta dosyası, hastanelerin hasta bilgilerini dosyalamak ve sunum için kullanabilecekleri, CD-DVD cepli dosya üretimi. Kuşe yada bristol kartona baskılı ve isteğe bağlı olarak mat veya parlak laminasyonlu olarak üretilebilir. Dosya içi bir tarafında hasta dökümanlarının konulacağı cep, diğer tarafta ise tomografi veya diğer hasta filmlerinin yerleştirileceği CD-DVD cebi bulunur. Hastane, tıp merkezi, tıbbi görüntüleme merkezleri, tomografi merkezleri ve diğer alanlarda kullanılabilir. Üretim için bizimle iletişime geçiniz.

cd dvd baskılı hasta dosyası

 

Hasta dosyası, hasta bilgilerini arşivlemek, tahlil sonuçlarını arşivde depolamanın yanısıra basılı evrak ve CD veya DVD’ye yüklü bir şekilde hastaya sunmak için kullanılan, baskılı dökümanlardır. Hasta dosyalarının iç kısmında döküman cebi ve plastik arkası yapışkanlı CD zarfı bulunur. CD zarfları yumuşak plastikten üretilmiş olup, CD veya DVD’nin cizilmesine ve hasar görmesine engel olur. Bristol veya kuşa kağıda ofset baskı tekniği ile üretilir. İsteğe bağlı kraft, fantazi yada farklı kağıt çeşitleri de kullanılabilir. 

Logo ve markanız için geniş yüzey baskı alanına sahiptir. İyi bir tasarımla işletmenizin veya markanızın görünürlüğünün artmasını sağlar. İsteğe bağlı yüzey baskılı CD ve DVD üretimi de yapıyoruz. Renkli yüzey baskılı boş CD veya DVD üretimi için de teklif alabilirsiniz.

 

hastaneler için baskılı hasta dosyasıhastaneler için baskılı hasta dosyasıhastaneler için baskılı hasta dosyası

hastaneler için baskılı hasta dosyası

This Post Has 0 Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back To Top
Ara