skip to Main Content

CD tutucu plastik, çok pratik…

eva-cd-tutucu-sunger

Kendinden yapışkanlı CD tutucu ürünümüz artık çok daha ince bir yapıya sahip. Dosya ve kataloglarınızda kalınlık, şişkinlik yapmaz. 2,9 mm’lik yüksekliğiyle tasarımlarınızı bozmayacak şekilde kullanma olanağına sahip olursunuz. Plastik CD tutucu ürünümüz 1050’lik paketler halinde telefonla veya kredi kartınızla online sipariş veribilirsiniz. Plastik CD tutucu ürünümüz siyah, beyaz ve şeffaf renklerde üretiliyor.

Dosya, katalog, özel CD-DVD kutuları gibi tanıtım ürünlerine CD tutturmak için kullanılan bu ürünün arkası yapışkanlı olup, yapışması da oldukça güçlüdür. CD ve DVD yi defalarca takıp çıkarabilirsiniz. Asla deforme olmaz. Ayrıca gıda sektöründe de kullanılan PET malzemeden üretildiği için çevrecidir. Zehirli kimyasallar barındırmaz.

yapikanli cd tutucu dvd tutucu

cd tray dvd tray

CD tutucu plastik, ince yapısı sayesinde katalog, kitap, dosya gibi tanıtım ürünlerinizde kalınlık veya şişkinlik yapmaz.

yapiskanli cd dvd gobek

Defalarca takıp çıkarabilirsiniz. Yapışkanı güçlüdür. Bozulmaz, yıpranmaz. Tasarımınıza uygun siyah beyaz veya şeffaf CD tutucu kullanabilirsiniz.

cd tutucu yapiskanli

CD tutucu plastik ürünümüz çevrecidir. Zehirli kimyasallar içermeyen ve gıda sektöründe de kullanılan PET malzemeden üretilmiştir. Bu ürün çevre duyarlılığınıza katkı sağlar.

dvd-tray

cd-tray

plastik cd,dvd gobekli

yapiskanli cd-spider

cd-orumcek

cd-Spider

CD tutucu ürünümüz, sünger, eva gibi malzemelerin yanısıra plastik şeffaf, siyah beyaz renklerde üretilen alternatif bir üründür.

cd-Sungeri

pvc-cd-Mantari

This Post Has 0 Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back To Top
Ara