skip to Main Content

Sony Xperia Z Android E-mail Ayarları

sony Xperia Z email ayarları

Sony Xperia Z akıllı telefon, Android işletim sistemiyle gelmektedir. Dolayısıyla email ayarları herhangi bir android telefon ile aynıdır. Sony Xperia Z ve diğer android telefonlar için gerekli email ayarlarına resimli olarak şu sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Sony Xperia Z Android Email Ayarları


Telefonunuza email adresiniz POP ya da IMAP olarak kurabilirsiniz. POP iletileri telefonunuza indirecek, IMAP ise iletileri indirmeden sadece başlıkları indirecektir. Siz baştığı tıkladığınızda iletinin içeriğini indirecektir. Böylece Android sistemli telefonunuzda IMAP kurulumunda daha az disk alanı harcamış olursunuz. Ayrıca her email adresinin web paneli üzerinden giriş yapabileceği bir arayüzü vardır. Email kurmakta zorluk çekiyorsanız Android telefonunuzla birlikte gelen Chrome tarayıcısı adres çubuğuna webmail adresinizi yazıp, email adresiniz ve şifrenizle giriş yapın. mail alıp göndermeye başlayabilirsiniz. 

Sunucularımızdan işletmenize ait email adresi kullanıyorsanız yukarıdaki İNTERNET > WEBMAIL menüsünden email adresiniz ve şifrenizle giriş yapıp iletilerinize ulaşabilirsiniz.

 

 

This Post Has 0 Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back To Top
Ara