skip to Main Content

Kişiye Özel İsim Baskılı USB Flash Bellek

usb bellek lazer baskılı, promosyonUSB bellek son dönemlerin en popüler promosyon ürünü. Ömür boyu kullanılabilir olması firma logo ya da markanızın uzun süre dolaşımda olmasını sağlayacaktır. Şimdi promosyon ürünü vereceğiniz müşterilerinizin isimlerini metal USB belleklerin üzerine yazıyor, böylece bu ürünü, müşterileriniz için daha özel ve daha kullanılabilir bir promosyon haline getiriyoruz.

Bilindiği gibi marka, logo baskılı USB belleklerin içine kurumsal dökümanlarınızı, tanıtım filmlerinizi ve ürün kataloglarınızı yükleyip bu müşteri ya da potansiyel müşterilerinize promosyon ürünü verebilirsiniz.

Dökümanlarınızı kaydettiğiniz bölümü silinmez yapıp, boş kalan kısmı da müşterinizin kullanımına sunmuş olursunuz. Örneğin, 8 GB kapasiteli bir belleğin 1 GB’lık kısmına bütün ürün ve firma tanıtım dökümanlarını kaydedip, geri kalan 7 GB kapasiteyi de müşterinizin kullanımına sunmuş olursunuz.

Bir yüzüne firma logonuzu, diğer yüzüne müşterinizin ismini yazıyoruz.

Kişiye özel baskılı USB bellek, müşterilerinizin kendini daha özel hissetmesini sağlayacak ve sürekli kullanımı için teşvik etmiş olacaksınız. USB flash belleğin bir yüzeyine logonuzu ya da firma adınızı, diğer tarafına müşterinizin ismini lazer baskı yapıyoruz.

Lazer baskı metal yada aluminyum yüzeyi bulunan USB belleklere yapılır. Kataloğumuzda çok sayıda farklı USB bellek bulunuyor. Bu ürünlerden birini seçip bizden fiyat bilgisi isteyebilirsiniz.

Ürün çeşitlerimizi görmek için tıklayınız.

kişiye özel lazer baskılı usb promosyon bellek

This Post Has 0 Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back To Top
Ara