skip to Main Content

Yüksek Kapasiteli Kurumsal E-mail Hesabı

Email kurulum, email özellikleri

E-mail, profesyonel şirketler için hayati önem taşır.

Aso Ajans, yıllardır kurumsal müşterilerine profesyonel alan adı tescili, hosting ve email hizmetini, sürekli yenilenen ve güncellenen teknik altyapısı ile sunuyor.

Peki kurumsal hosting paketiyle birlikte kullandığınız email özelliklerinizin neler olduğunu biliyormusunuz?


E-mail özellikleri;

  1. Kapasite. Her email için 1 GB standart, 50 GB’a kadar email barındırma kapasitesine sahip olursunuz. (Çoğu profesyonel sunucuda bu alan 100 MB’ı geçmez)
  2. Email boyutu. Göndereceğiniz her bir mail boyutu limitsizdir. İnternet bağlantınızın hızı elverdiği sürece istediğiniz boyutta e-mail gönderebilirsiniz. (Bir çok sunucuda 25 MB’ı geçmez)
  3. Hız. Gönderilen e-postalar maksimum 3 dk içinde email kutunuza düşer. Gönderilen epostalar asla sunucuda birikmez.
  4. Webmail. Gelişmiş bir webmail paneline sahip olursunuz.
  5. StopSPAM.  Email kutularınızın %99 spam filtreleme özelliği bulunur. Bu nedenle daha az spam mail alırsınız.
  6. Spam ayarı.  Spam seviyesini webmail panelinden kendiniz ayarlayabilirsiniz.
  7. Antivirus.  Sunucularımız asla virüslü maillere geçit vermez. (ama virüslü de olsa maillerimi almak istiyorum diyorsanız, bu ayarı da webmail panelinizden yapabilirsiniz.)
  8. Catchall.  Alan adınıza tanımlı olmayan bir email adresinden de iserseniz email alabilirsiniz. (email adresiniz yanlış yazıldığında da bu mesaj size gelir.)
  9. Yönlendirme.  Bir e-mail adresini herhangi bir email adresine yönlendirebilir ya da bir mail adresine gelen postayı belirli bir e-mail adres grubuna yönlendirebilirsiniz. (örn. info’ya gelen mailleri yönetim kurulu üyelerine gönder vb.)
  10. Email arşivi. Email adresinizi sizin için belirlediğiniz bir adrese yönlendirerek burada birikmesini ve yedeklenmesini sağlıyoruz. Bilgisayarınızın arıza yapması yada bozulması durumunda bile, daha sonra geçmişe dönük e-mail mesajlarınıza ulaşabilirsiniz.
  11. Listeler.  Webmail panelinizden kendi karaliste ve aklistenizi oluşturabilirsiniz. (örn. bir şirketten gönderilen mail spam dahi olsa almak isteyebilirsiniz ya da tamamen engelleyebilirsiniz)
  12. Adres defteri. Adres defteri, adres kategorileri oluşturabilir ve yönetebilirsiniz.
  13. Otomatik mesaj.  Tatil ya da izin durumlarında gelen tüm maillere otomatik yanıt verebilirsiniz. Bu ayarı webmail kişisel ayarlardan yapabilirsiniz.
  14. Kolay kurulum. E-mail adresinizi, Windows, MacOS, IOS, Android, Blackbarry işletim sistemleri dahil tüm POP ve IMAP email programlarına çok kolay kurabilirsiniz.
  15. Destek. Telefon, email ve en önemlisi uzak masasüstü desteğimiz var. Bilgisayarınız kaynaklı bir sorun yaşasanız bile uzaktan bilgisayarınıza bağlanıp sorununuzu çözeriz.

Fiyatlar için bizleri arayın. Tel: 0212 222 3801, 222 1608

This Post Has 0 Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back To Top
Ara